Amzhub Romania Webinar Gratuit

Abonează-te la știrile AmzHub
și primești access instant la Webinarul Gratuit
Află chiar acum Secretele unei Afaceri de Succes pe Amazon

Credem că ideile bune merită să prindă viață și se pot transforma într-o afacere e-commerce de succes.

Află cum să îți începi propria afacere pe Amazon trăind în România sau în orice alt colț de lume și folosindu-te doar de un laptop și acces la internet!

Completează formularul de mai jos pentru a avea acces instant la webianrul gratuit!

Abonează-te acum

* câmpuri obligatorii

Vom folosi aceste informații pentru a te contacta și a-ți transmite noutăți despre Amzon sau cursurile pe care le oferim. Te rugăm să ne spui cum preferi să primești vești de la noi:

Poți să te răzgândești oricând dând clik pe butonul de dezabonare din partea de jos a oricărui e-mail sau scriind pe adresa [email protected] Vom trata informațiile tale cu respect. Pentru mai multe informații despre politicile noastre de confidențialitate vizitați website-ul nostru. Dacă dați click pe butonul de mai jos confirmați faptul că suntetți de acord ca noi să procesăm aceste date în acord cu aceste politici.

Folosim Mailchimp ca sistem de autoresponder. Când te abonezi la noutățile de la AmzHub confirmi că ești de acord ca datele tale să fie transferate pentru procesare de Mailchimp. Află mai multe despre politicile de securitate a datelor personale cu Mailchimp aici.