REZULTATELE STUDENTILOR NOSTRII

“Am decis sa incep o afacere noua pe Amazon acum cateva luni, asa ca am ales Amazon HUB si l-am intalnit pe Alin Bugeac. Il recomand pe Alin, deoarece se dedica 100% si te invata pas cu pas cum sa iti lansezi un produs cu succes pe Amazon. Aceasta este afacerea viitorului! In imaginea de langa aveti veniturile mele din ziua in care am inceput am să vând pe Amazon, 27 nov 2017 pana pe 20 ian 2018”


MILOIU, COSMIN

“Am început cursurile online a celor de la Amazon HUB pe 10 iulie 2017 cu Alin Bugeac și am fost fericita să intalnesc o comunitate foarte frumoasă de viitori vânzători pe Amazon. Aici inveti tot ce ai nevoie pentru a fi un vânzător de succes. Am inceput sa vand pe Amazon pe data de 8 decembrie 2017 atunci pana in momentul in care am facut acest screen shot am vandut deja 16.000 $. Apoi am devenit Mentor pentru următorele grupuri de studenți pentru că vreau să ajut oamenii să învețe ceea ce am învățat eu, iar rezultatele lor bune mă fac foarte fericita. Ii multumesc lui Alin Bugeac pentru marile sfaturi și trucurile pe care le-ați împărtășit cu noi!”


MANDRU, LAURA

“Privind înapoi, îmi dau seama cât de inspirat am fost cand am decis sa urmez un training pe Amazon. Totul sa întâmplat foarte repede, decizia a fost instantanee și după 4 luni de învățare de la zero, sunt acum un vânzător profesionist cu o viziune foarte clară pentru viitor și vânzări de peste 26000 $ în doar câteva luni. Cantitatea de informații și viteza care schimbă regulile din Amazon sunt lucrurile care trebuie luate în considerare și a fost un curs care merită toți banii. Trebuie să-i mulțumesc lui Alin pentru tot sprijinul si programului de formare excelenta si comunitatea care a creat-o.”


VASILE, CATALIN

“Am început această afacere după câteva materiale citite pe internet. Imediat după aceea, am fost captivat de acest model de afaceri și am vrut să aflu mai multe. După câteva căutări, am ajuns la Alin Bugeac si la Amazon HUB. Pot spune că din iulie 2017, când am început cursurile cu Alin Bugeac, mi-a fost destul de ușor să decid să renunț la locul de muncă și să-mi investesc 100% din timpul meu în acest business. Acum, după 2 luni de lansare a primului meu produs, am vândut cca. $. 8.000, in acest timp, am aplicat toate informațiile furnizate de Alin: cum să optimizați bugetul pe PPC, cum să faceți fotografii atractive, cum să găsiți cuvintele cheie potrivite, cum să scrieți listarea perfectă pentru a crește procentul de conversie și multe alte secrete din această afacere. În cele din urmă, concluzia mea este că: Nu regret investițiile în cursul susținut de Alin Bugeac, așa că vă recomand să vă înscrieți, dacă nu doriți să pierdeți mai mulți bani experimentând tot felul de lucruri. Pot spune că acum am un venit care îmi dă ocazia să dictez ceea ce vreau să fac în fiecare zi. Mulțumesc Alin Bugeac!”


COPCIA , VICTOR

“11 zile = 7069 dolari în vânzări și în 2 zile voi ramane fara stoc. După 7 zile produsul a fost ales Amazon’s Choice și cel mai bun rang pe care l-am avut a fost 996 intr-una din cele mai competitive categorii Kitchen & Dining. Acestea sunt rezultatele mele după ce am absolvit cursurile Amazon Hub StartUp 3 în noiembrie 2017 cu Alin Bugeac. Am învățat pașii privind cum să găsesc produsul corect și cum să găsesc cel mai bun furnizor. Negocierile cu privire la prețuri și asigurarea comerțului au fost cele mai bune lecții în opinia mea. Am avut sprijin și îndrumare pentru toți pașii lansării pe Amazon a primului meu produs. El are o echipă excelentă care vă ajuta in tot acest business, de la a va crea firma pe Romania, contabilitate, fotografierea produsului, verificarea calității, listarea produsului pe Amazon și de asemenea vă răspunde întotdeauna la întrebările dvs. Am fost peste 100 de oameni în această clasă și într-o perioadă scurtă de timp am devenit o comunitate mică care se ajută reciproc. Startup 3 nu este încă terminat, dar am început deja sa-mi caut al doilea produs. Mulțumesc Alin, tu ești cel mai bun și mă bucur că am ales cursurile tale.”


VICOL, LIVIU

Intra in comunitatea noasta

Vino sa ne cunosti si sa te implici in comunitatea nostra, e gratuit!

Noi credem in proverbul african care zice: “Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna!” Am testat acest lucru si e adevarat. Asa ca am decis ca vrem sa ajungem departe si vom face acest lucru impreuna, ajutandu-ne unii pe altii astfel incat sa putem atinge tinte mai mari si scopuri mai marete. Intra in comunitatea noastra gratuit, pe Facebook, si vom face acest lucru impreuna!

Inspirati de Excelnta & Inovatie

Inscriere acum in urmatoarea serie a cursului AMAZON STARTUP

Pentru a nu pierde ocazia unica de a beneficia de 1503 lei discount din pretul cursului!

Inscriere acum in urmatoarea serie a cursului AMAZON STARTUP

Pentru a nu pierde ocazia unica de a beneficia de 723 lei discount din pretul cursului!

[bne_testimonials]