M-am decis sa scriu acest articol si sa te intreb daca nu te-ai saturat de aceste tipuri de anunturi si daca mai crezi in ele?

Eu unul, stau si ma intreb cati oameni se arunca cu capul inainte si se inscriu in astfel de cursuri, iar la final raman cu “buza umflata” ca acei 10000 USD promisi in prima luna nu mai vin! #likeniciodata

Probabil te intrebi de ce iti scriu acest articol si cu ce gand, probabil ca te intrebi “ce vrea sa mai spuna si baiatul asta”?!
Si eu ma gandesc la fel, de ce scriu articolul asta, tarziu in noapte si nu-mi vad eu de treaba mea. La mine fiind ora 3 dimineata 🙂
Il scriu pentru ca il ultima perioada au aparut “ca ciupercile dupa ploaie” cursuri pe Amazon. Toata lumea face cursuri pe Amazon, toata lumea promite diverse chestii: “faci 10000-20000 USD din prima luna!”, “iti trebuie maxim 2000-3000 USD pentru investitie”, “succesul rasunator pe care l-am avut ti-l pot impartasi si tie”, iar lista poate continua…
Serios, am impresia ca multi mai multi oameni fac cursuri dacat vand pe Amazon.
Si da! Trebuie sa recunoastem ca este un business bunicel

Si noi avem cursanti care au facut 15000-20000 USD inca din prima luna, dar nu ne ne promovam in modul asta pentru a nu crea asteptari nerealiste fata de aceasta afacere!

Si inca odata ma intreb : De ce nu-mi pot eu vedea de treaba mea?!
In mintea mea este in acest moment un lucru care cantareste foarte mult: OAMENII PE MINE MA ASOCIAZA CU ACELE PERSOANE CARE VAND ASTFEL DE VISE! Problema este ca nu pot permite lucrurile acestea, sper sa ma intelegi! Nu pot sa ies pe strada cu acest gand, mi-e rusine…

Iar intrebarea voastra fireasca ar fi: Bine, bine, dar de ce mai faci Seria 4 daca vrei sa te detasezi de acesti “guru” ai Amazonului?
Raspunsul este foarte simplu: Pentru ca m-am implicat asa de mult in acest proiect incat imi doresc sa fim cei mai buni. Chiar daca “cei mai buni” se traduce pentru unii prin a avea cei mai multi cursanti si cele mai multe incasari…
Pentru mine “cel mai bun” inseamna sa fiu fair-play fata de tine si sa ma asigur ca am dat 100% ca sa ai succes in Amazon!

Vreau sa intelegi ca acest tip de business necesita implicare, cat iti permite timpul pentru inceput, insa este foarte posibil ca si rezultatele sa fie direct promortionale cu timpul acordat. De aceea nu avem cu totii aceleasi incasari/ rezultate 🙂

Si da, incepem o serie de cursanti pe 19 martie, este seria 4-a. Intitulata AMZ StartUp4, cum este firesc! 🙂

Iar daca ai de gand sa incepi acest business vreau sa ai in vedere toate cele scrise mai sus!

Promisiunea mea fata de tine este ca ma voi implica impreuna cu echipa mea pentru a fi sigur ca tu vei face treaba buna pe Amazon!

Probabil te intrebi care este “bilantul” Amazon HUB, Nu?!
Noi facem aceste training-uri de peste un an de zile, iar prin seriile noastre au trecut aproximativ 600 de cursanti.
Vreau sa fiu cat se poate de sincer cu tine si sa intelegi ca “daca ii platesti lui Alin 3000 lei pe curs, Alin nu are o bagheta magica prin care iti baga 10000 USD/ luna inca din prima luna”. Daca gandesti asa, as prefera sa nu mai avem contact vreodata!
Revenind, iti spun ca aproximativ peste 50% din cursanti s-au lansat, unii cu rezultate bune, altii cu rezultate mai putin bune.

De ce unii au succes si altii nu au?
Simplu, sa ne imaginam ca pe o strada in Bucuresti se deschid 10 restaurante cu acelasi specific. Crezi ca peste un an toate vor face milioane pentru ca stiu o “reteta de succes”? Iti spun eu, NU!
Iar din pacate nu detine nimeni “reteta succesului” prin care iti baga 10000 USD/ luna inca din prima luna. Pentru ca daca ar avea asa ceva, probabil n-ar costa cateva mii de lei, ci cateva milioane de lei 🙂

Sunt sigur ca te gandesti acum la urmatoarea intrebare: “Atunci de ce sa fac cursul AMZ StartUp4 daca nu imi garantezi succesul?”
Pentru ca nu despre asta este vorba!
Da, ai auzit bine, nu despre asta este vorba! Este vorba de ai avea alaturi pe cei mai buni oameni in asa ceva, care te vor ghida sa faci acest business intr-un mod cat mai sigur.

“Atunci pot sa fac acest business si fara curs! N-am nevoie de cursul tau!”
Iti dau dreptate, o poti face aceasta afacere si fara curs, sunt atatea informatii free pe net incat nici nu stii pe care sa le iei.
Insa intrebarea mea pentru tine este: Poti pune singur aceste informatii cap-la-cap astfel incat acestea sa aibe un sens?
Daca respunsul tau este da, atunci te felicit! Tocmai ai economisit cateva mii de lei, bani pe care-i poti baga in stoc.

Dar esti dispus sa risti o investitie de 5000-7000 USD pentru cateva mii de lei?
Daca da, atunci te felicit! Inseamna ca iti poti asuma riscul de a-i pierde…
Daca nu, te invit in StartUp4 pentru a INCERCA sa faci 10000 USD inca din prima luna. Daca reusesti dupa 6 -12 luni nu cred ca te vei supara pe mine.

Ce pot sa iti garantez este ca daca o sa te “prinda” acest business o sa-ti placa, iar calatoria o sa fie o super poveste de succes!

Iti atasez mai jos unele rezultate pe care le-au avut cursantii nostrii si ce spun ei despre ale noastre cursuri.

Daca ai intrebari referitoare la StartUp4, te rog nu ezita sa-mi scrii!

Sa ai o saptamana minunata!
Alin