Wall-street.ro a publicat de curand articolul “De ce Amazon este inca cel mai bun business pe care il poti incepe cu un buget de circa 5000 de dolari? “, fiind un mini interviu cu Alin Bugeac, fondatorul AMZHUB.ro. 

Citeste mai jos prima parte a articolului iar continuarea o gasesti pe wall-street.ro

Foarte multi romani au inceput in ultimii doi ani Amazon Business, iar foarte multi au deja rezultate exceptionale. Veniturile lor sunt in unele cazuri si de cateva milioane de dolari pe an, spune Alin Bugeac, antreprenor, comerciant pe Amazon si organizator al cursurilor AMZ HUB.

Un lucru normal, daca stam sa ne gandim ca Amazon-ul este cea mai mare platforma de eCommerce din lume, cu vanzari in anul 2016 de peste 139 de miliarde de dolari, spune el.

Insa avand in vedere valul de vanzatori care au intrat pe Amazon in ultima vreme, nu putem sa nu ne gandim la urmatoarea intrebare: mai este acest business o oportunitate pentru cei care doresc sa intre acum?

Raspunsul este categoric: DA, considera antreprenorul roman.

“Trebuie sa intelegem ca lumea si piata online se schimba, cererea este din ce in ce mai mare, iar cand ne gandim ca volumul de achizitii online este de doar 5% la nivel global, atunci e clar ca oportunitatile inca exista”, spune Alin Bugeac, fondatorul comunitatii de antreprenori ce vand pe Amazon din Romania, AMZ HUB.

Citeste mai departe pe wall-street.ro  sau

 

Inscrie-te acum in cursul AMAZON STARTUP 4 si beneficiaza de reducerea de +33% din pretul cursului! Atentie doar un numar limitat de cursanti poate beneficia de aceasta reducere! Grabeste-te! Sansa aceasta e pentru tine! 

INSCRIE-TE ACUM IN SERIA 4 AMAZON STARTUP